Waar de school voor staat

Waar de school voor staat

OBS De Broekheurne, waar kinderen en ouders graag komen.

Een warme buurtschool waar kinderen en ouders graag komen. Zo staat openbare basisschool De Broekheurne in de wijk Wesselerbrink bekend.

De school heeft een royaal groen schoolplein waar de kinderen van de school en uit de buurt lekker kunnen spelen en bewegen.

Het gebouw is ruim, modern en alle ruimtes zijn voor het werken met kinderen ingericht. De peuteropvang Peuterpost is aan de andere kant van het schoolplein gevestigd.

Kenmerkend voor onze school is de kleinschaligheid (kleine groepen) en de goede sfeer. Er is veel persoonlijke aandacht voor kinderen. We hebben een enthousiast team met passie voor het werken met kinderen.

Wij maken het verschil

Onze kernwaarden zijn: Vertrouwen, veiligheid, verantwoordelijkheid, respect en plezier. Wij bieden onderwijs dat het verschil maakt. Onze kinderen zijn in staat om te verwoorden: wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik en wat doe ik.

Onze missie

Het is onze missie om kinderen een stevige basis te bieden en te ondersteunen zodat ze met zelfvertrouwen de toekomst tegemoet gaan.

Samen met ouders

Ouders zijn onze partners. Samen zijn wij verantwoordelijk voor de toekomst van de kinderen. Ieder met zijn eigen taak en verantwoordelijkheid. We hechten hierbij grote waarde aan de open, heldere communicatie en een goede samenwerking.

Meer weten?

https://www.debroekheurne.nl/

Of kom zelf kijken op OBS De Broekheurne